Agen Bola

Search results for "cerita wanita orang putih lucah"


Cerita Lucah – Perempuan Gemuk Pepek Tembam

21st June 2016 Cat: Cerita Lucah | 2980 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Perempuan Gemuk Pepek Tembam

Cerita Lucah – Perempuan Gemuk Pepek Tembam GAMBAR GADIS BOGEL 2015Perempuan gemuk selalu cuba mengasingkan diri mereka dari kehidupan sosial kerana merasakan diri mereka yang hodoh dan besar. Mereka sering memikirkan semua lelaki hanya sukakan perempuan yang seksi seperti model-model. Tetapi sebenarnya mereka salah.Aku mula berkenalan dengan Janice setelah dia menghantar e-mel untuk... More »

Cerita Lucah – Bus stop GRO

21st June 2016 Cat: Cerita Lucah | 1610 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Bus stop GRO

Cerita Lucah – Bus stop GRO GAMBAR GADIS BOGEL 2015Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula kerja lepas graduate, tahulah mana ada duitkan untuk beli kenderaan sendiri. So bas minilah jawapannya. Pendekkan cerita ya, mungkin ramai yang tahu macamana hal bas... More »

Cerita Lucah – Rogol Murid Comel

17th June 2016 Cat: Cerita Lucah | 4082 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Rogol Murid Comel

Cerita Lucah – Rogol Murid Comel GAMBAR GADIS BOGEL 2015Cerita yang akan aku bawakan pada kali ini adalah pengalaman yang baru sahaja terjadi seminggu lalu. Sebelum ini, aku mengatakan bahawa diriku masih teruna, tapi seminggu lepas, akhirnya aku menikmati vagina sebenar pereempuan. Aku sebenarnya telah melakukan suatu dosa besar, iaitu merogol anak dara orang yang baru berumur... More »

Cerita Lucah – Intan Awek Cun

10th June 2016 Cat: Cerita Lucah | 1866 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Intan Awek Cun

Cerita Lucah – Intan Awek Cun GAMBAR GADIS BOGEL 2015Ceritanya bergini, Intan adalah pekerja setempat dengan aku bekerja. Dia nie dah berkahwin anak dah 3 orang, anak yang pertama berumur 10 tahun yang kedua 8 tahun dan yang ketiga 8 bulan, tapi body dia fuhh¡K.. memang mengancam. Yang aku tahu dia nie selalu pergi kelas senamrobik di luar selepas waktu kerja mungkin sebab... More »

Cerita Lucah – Pancut Celah Awek Jiran – TERBARU 2015

9th June 2016 Cat: Cerita Lucah | 3926 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Pancut Celah Awek Jiran – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Pancut Celah Awek Jiran – TERBARU 2015 GAMBAR GADIS BOGEL 2015Satu malam aku balik dari melepak, aku masuk ke dalam umah dan aku nampak 2 susuk tubuh budak permpuan tidur di ruang tamu. Dadaku berderau kerana budak perempuan seorang lagi tu adalah anak jiranku berumur 9 tahun yg aku ceritakan dulu. Serta merta konekku mengeras kerana aku bakal menikmati santapan seks pada malam ini.... More »

Cerita Lucah – Anak Isap Konek

7th June 2016 Cat: Cerita Lucah | 3982 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Anak Isap Konek

Cerita Lucah – Anak Isap Konek GAMBAR GADIS BOGEL 2015tahun. Anak sulung ku ini memang cantik. Ia mewarisi kecantikan ibunya. Bentuk badannya juga menarik. Walau pun baru berusia lima belas tahun, Dayana mem-punyai bentuk badan seperti gadis tujuh belas tahun. Badannya berisi tetapi bukan gemuk. Buah dadanya sederhana. Sesuai dengan saiz badannya. Ponggongnya juga bulat... More »

Cerita Lucah – Romen di hospital – TERBARU 2015

3rd June 2016 Cat: Cerita Lucah | 2692 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Romen di hospital – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Romen di hospital – TERBARU 2015 GAMBAR GADIS BOGEL 2015Tak lama dulu, salah sorang makcikku terlibat dalam kemalangan. Dia terlibat dalam kemalangan serius di mana menyebabkan dia koma selama hampir sebulan. Umurnya 30 an dan masih mempunyai tubuh yang menggiurkan serta muka yang kelas B, kira boleh la. Sementara teteknya pula memang besar, saiz C kalau tak silap aku. Selalu... More »

Cerita Lucah – Asmara Dalam Kereta

21st May 2016 Cat: Cerita Lucah | 2851 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Asmara Dalam Kereta

Cerita Lucah – Asmara Dalam Kereta Peristiwa ini berlaku sewaktu aku bekerja di JB dimana aku telah dilantik menjadi ketua untukmenganjurkan company family day. Sepertitradisinya hanya orang bujang akan menjadijawatankuasa penganjur. Sebagai ketua aku telahmenetapkan aktiviti dan melantik ahlijawatankuasa yang lain. Nak dijadikan cerita duaminggu sebelum function kami perlu ke... More »