Agen Bola

Search results for "ahh ahh ahh cikgu"


Kak Zi Tersayang

24th June 2016 Cat: Cerita Lucah | 3969 Views | Comments Off on Kak Zi Tersayang

Kak Zi Tersayang Pagi Sabtu yang sejuk. Hujan renyai sejak malam tadi. Aku sampai di halaman rumah pengetua kira-kira 7.00 pagi. Persekitaran kelihatan basah dan segar. Kuketuk pintu rumah pengetua beberapa kali. Tidak lama menunggu pintu dibuka oleh Kak Azi.. Isteri pengetua yang cantik bestari. Guru-guru muda di sekolah ini memanggilnya Kak Azi. “Oh, ... More »

Cerita Lucah – Rogol Murid Comel

17th June 2016 Cat: Cerita Lucah | 4082 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Rogol Murid Comel

Cerita Lucah – Rogol Murid Comel GAMBAR GADIS BOGEL 2015Cerita yang akan aku bawakan pada kali ini adalah pengalaman yang baru sahaja terjadi seminggu lalu. Sebelum ini, aku mengatakan bahawa diriku masih teruna, tapi seminggu lepas, akhirnya aku menikmati vagina sebenar pereempuan. Aku sebenarnya telah melakukan suatu dosa besar, iaitu merogol anak dara orang yang baru berumur... More »

Cerita Lucah – Pancut Celah Awek Jiran – TERBARU 2015

9th June 2016 Cat: Cerita Lucah | 3926 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Pancut Celah Awek Jiran – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Pancut Celah Awek Jiran – TERBARU 2015 GAMBAR GADIS BOGEL 2015Satu malam aku balik dari melepak, aku masuk ke dalam umah dan aku nampak 2 susuk tubuh budak permpuan tidur di ruang tamu. Dadaku berderau kerana budak perempuan seorang lagi tu adalah anak jiranku berumur 9 tahun yg aku ceritakan dulu. Serta merta konekku mengeras kerana aku bakal menikmati santapan seks pada malam ini.... More »

Cerita Lucah – Makcik Bontot Besar – TERBARU 2015

7th June 2016 Cat: Cerita Lucah | 2758 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Makcik Bontot Besar – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Makcik Bontot Besar – TERBARU 2015 GAMBAR GADIS BOGEL 2015Satu hari aku pergi ke rumah makcikku dengan niat nak skodeng dia, aku pun naik slow2 ke atas rumah. Dadaku berderau bila sampai atas rumah, kelihatan sekujur tubuh makcikku sedang tidur di atas katil tepi bilik. Dia memakai baju t shirt fit putih menampakkan susuk tubuhnya serta kopeknya yg menampakkan lurah dada dan kain... More »

Cerita Lucah – Mak Mertua

5th June 2016 Cat: Cerita Lucah | 4670 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Mak Mertua

Cerita Lucah – Mak Mertua GAMBAR GADIS BOGEL 2015Aku seorang yang berkerja dengan salah sebuah syarikat swasta di ibu kota. dan sekarang aku telah berkahwin dan masih belum memperolehi anak. Aku dan isteri tinggal bersama mak mertua aku, memandangkan mak mertua aku seorang janda. Di rumah tersebut hanya tinggal kami bertiga sahaja dan kami cukup happy. Mak mertua aku... More »

Cerita Lucah – Romen di hospital – TERBARU 2015

3rd June 2016 Cat: Cerita Lucah | 2692 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Romen di hospital – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Romen di hospital – TERBARU 2015 GAMBAR GADIS BOGEL 2015Tak lama dulu, salah sorang makcikku terlibat dalam kemalangan. Dia terlibat dalam kemalangan serius di mana menyebabkan dia koma selama hampir sebulan. Umurnya 30 an dan masih mempunyai tubuh yang menggiurkan serta muka yang kelas B, kira boleh la. Sementara teteknya pula memang besar, saiz C kalau tak silap aku. Selalu... More »

Cerita Lucah – Bohsia – TERBARU 2015

1st June 2016 Cat: Cerita Lucah | 1719 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Bohsia – TERBARU 2015

Cerita Lucah – Bohsia – TERBARU 2015 GAMBAR GADIS BOGEL 2015Satu hari aku mintak satu nombor awek dengan Shikin, iaitu bohsia cilik dulu. Dia pun bagi satu nombor member dia nama Waa. Dia kata kalau ko nak try boleh la. Waa ni darjah 4, cun woo bodi mantap. Aku pun try ejas2, telepon ajak kuar makan ngan melepak. Sekali Waa ni memang senang nak makan, dan aku berhajat untuk... More »

Guru Tersayang

19th May 2016 Cat: Cerita Lucah | 2131 Views | Comments Off on Guru Tersayang

Guru Tersayang Sewaktu di tingkatan 3, I ni cukup glamour kat sekolah. Mungkin kerana I mempunyai paras yang cantik dan mudah mesra dengan sesiapapun. I tanpa segan silu senang melayani sesiapa jua tanpa diskriminasi atau prasangka. Maka ramailah para jejaka yang minat kat I. Agaknya sebab itulah juga ramai gadis lain berdengki pada 1.Cikgu Halim adalah di... More »