Search results for "ahh ahh ahh cikgu"


Kak Zi Tersayang

Cat: Cerita Lucah | By: on 24th June 2016 | 5052 Views | Comments Off on Kak Zi Tersayang

Pagi Sabtu yang sejuk. Hujan renyai sejak malam tadi. Aku sampai di halaman rumah pengetua kira-kira 7.00 pagi. Persekitaran kelihatan basah dan segar. Kuketuk pintu rumah pengetua beberapa kali. Tidak lama menunggu pintu dibuka oleh Kak Azi.. Isteri pengetua yang cantik bestari. Guru-guru muda di sekolah ini memanggilnya Kak Azi. “Oh, ...

[Read More]

Cerita Lucah – Rogol Murid Comel

Cat: Cerita Lucah | By: on 17th June 2016 | 5637 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Rogol Murid Comel

GAMBAR GADIS BOGEL 2015Cerita yang akan aku bawakan pada kali ini adalah pengalaman yang baru sahaja terjadi seminggu lalu. Sebelum ini, aku mengatakan bahawa diriku masih teruna, tapi seminggu lepas, akhirnya aku menikmati vagina sebenar pereempuan. Aku sebenarnya telah melakukan suatu dosa besar, iaitu merogol anak dara orang yang baru berumur...

[Read More]

Cerita Lucah – Pancut Celah Awek Jiran – TERBARU 2015

Cat: Cerita Lucah | By: on 9th June 2016 | 6829 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Pancut Celah Awek Jiran – TERBARU 2015

GAMBAR GADIS BOGEL 2015Satu malam aku balik dari melepak, aku masuk ke dalam umah dan aku nampak 2 susuk tubuh budak permpuan tidur di ruang tamu. Dadaku berderau kerana budak perempuan seorang lagi tu adalah anak jiranku berumur 9 tahun yg aku ceritakan dulu. Serta merta konekku mengeras kerana aku bakal menikmati santapan seks pada malam ini....

[Read More]

Cerita Lucah – Makcik Bontot Besar – TERBARU 2015

Cat: Cerita Lucah | By: on 7th June 2016 | 3297 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Makcik Bontot Besar – TERBARU 2015

GAMBAR GADIS BOGEL 2015Satu hari aku pergi ke rumah makcikku dengan niat nak skodeng dia, aku pun naik slow2 ke atas rumah. Dadaku berderau bila sampai atas rumah, kelihatan sekujur tubuh makcikku sedang tidur di atas katil tepi bilik. Dia memakai baju t shirt fit putih menampakkan susuk tubuhnya serta kopeknya yg menampakkan lurah dada dan kain...

[Read More]

Cerita Lucah – Mak Mertua

Cat: Cerita Lucah | By: on 5th June 2016 | 6326 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Mak Mertua

GAMBAR GADIS BOGEL 2015Aku seorang yang berkerja dengan salah sebuah syarikat swasta di ibu kota. dan sekarang aku telah berkahwin dan masih belum memperolehi anak. Aku dan isteri tinggal bersama mak mertua aku, memandangkan mak mertua aku seorang janda. Di rumah tersebut hanya tinggal kami bertiga sahaja dan kami cukup happy. Mak mertua aku...

[Read More]

Cerita Lucah – Romen di hospital – TERBARU 2015

Cat: Cerita Lucah | By: on 3rd June 2016 | 3228 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Romen di hospital – TERBARU 2015

GAMBAR GADIS BOGEL 2015Tak lama dulu, salah sorang makcikku terlibat dalam kemalangan. Dia terlibat dalam kemalangan serius di mana menyebabkan dia koma selama hampir sebulan. Umurnya 30 an dan masih mempunyai tubuh yang menggiurkan serta muka yang kelas B, kira boleh la. Sementara teteknya pula memang besar, saiz C kalau tak silap aku. Selalu...

[Read More]

Cerita Lucah – Bohsia – TERBARU 2015

Cat: Cerita Lucah | By: on 1st June 2016 | 2014 Views | Comments Off on Cerita Lucah – Bohsia – TERBARU 2015

GAMBAR GADIS BOGEL 2015Satu hari aku mintak satu nombor awek dengan Shikin, iaitu bohsia cilik dulu. Dia pun bagi satu nombor member dia nama Waa. Dia kata kalau ko nak try boleh la. Waa ni darjah 4, cun woo bodi mantap. Aku pun try ejas2, telepon ajak kuar makan ngan melepak. Sekali Waa ni memang senang nak makan, dan aku berhajat untuk...

[Read More]

Guru Tersayang

Cat: Cerita Lucah | By: on 19th May 2016 | 2519 Views | Comments Off on Guru Tersayang

Sewaktu di tingkatan 3, I ni cukup glamour kat sekolah. Mungkin kerana I mempunyai paras yang cantik dan mudah mesra dengan sesiapapun. I tanpa segan silu senang melayani sesiapa jua tanpa diskriminasi atau prasangka. Maka ramailah para jejaka yang minat kat I. Agaknya sebab itulah juga ramai gadis lain berdengki pada 1.Cikgu Halim adalah di...

[Read More]

Belanjawan Tunai & Varian | Cg Narzuki Online

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2017 | 290 Views | No Comments

Belanjawan Tunai – Satu perancangan berangka (kuantitatif) yang menunjukkan penerimaan dan pembayaran tunai yang dijangka serta baki tunai di sepanjang tempoh tertentu.

[Read More]

Soalan Matematik SPM Bocor, Ini Dalangnya ~ CiKGUHAiLMi

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2017 | 290 Views | No Comments

Blog cikgu Sains dan Kimia yang fanatik dengan Sofbol dan Drama

[Read More]

Cerita Lucah - Mak Mertua - Cerita Lucah

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2017 | 290 Views | No Comments

GAMBAR GADIS BOGEL 2015 Aku seorang yang berkerja dengan salah sebuah syarikat swasta di ibu kota. dan sekarang aku telah berkahwin dan masih belum memperolehi anak.

[Read More]

Pantun Lawak Jenaka | tehramuan

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2017 | 290 Views | No Comments

Sebagai entri terakhir tahun ini, aku memilih beberapa rangkap pantun antara banyak-banyak pantun yang singgah di ruangan komen blog Tehramuan.Com ini untuk

[Read More]

Cerita Lucah - Rogol Murid Comel - Cerita Lucah

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2017 | 290 Views | No Comments

Cerita yang akan aku bawakan pada kali ini adalah pengalaman yang baru sahaja terjadi seminggu lalu. Sebelum ini, aku mengatakan bahawa diriku masih teruna, tapi ...

[Read More]

Nur Farihan: Kisah Saya Dari 100kg Ke 58kg. - KevinZahri.com

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2017 | 290 Views | No Comments

Terima kasih cikgu Kevin! kebanyakan info yang saya perolehi adalah melalui internet. Seperti di youtube, facebook dan blog-blog kesihatan seperti blog Kevin zahri.

[Read More]

PENGAJARAN DAN PEMBELAJARAN SAINS DAN MATEMATIK DALAM ...

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2017 | 290 Views | No Comments

4. Kita boleh terjemah sains rendah kedalam bahasa kebangsaan. Tetapi ini tidak akan menolong kita memahami teori dan aplikasi advanced science dalam ciptaan dan ...

[Read More]

Tahu Tak?: ~Derma DARAH ada kesan?!~

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2017 | 290 Views | No Comments

ecah tergerak utk cari maklumat n post pasal derma darah nie cos ada kawan ecah takut ada kesan sampingan sebabnya slalu sangat ecah derma darah..

[Read More]

2016 Proton Saga 1.3L launched - RM37k to RM46k

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2017 | 290 Views | No Comments

We’ve seen the spyshots and teasers, and we’ve even driven it, but now it’s finally time for the new 2016 Proton Saga to face the world. The budget sedan has ...

[Read More]

Cerpen : Sesalan : Koleksi Cerpen & Novel Online

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2017 | 290 Views | No Comments

Selamat Datang ke Penulisan2u.my. Kehidupan adalah anugerah utama Illahi. Anugerah kehidupan memberi gambaran kebesaranNya buat kita manusia, yang wajib kita syukuri ...

[Read More]

Tips Matematik UPSR : Cara Menjawab - Bumi Gemilang

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2017 | 290 Views | No Comments

for bdk taon 6 yg akn menghadapi upsr, ceera ucpkan good luck for you all n i hope you can doit…. for bdk nong chik ceera minx maaf dri hujung rmbut hingga kaki ...

[Read More]

Dapur Tanpa Sempadan...: MARBLE CHEESE BROWNIES

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2017 | 290 Views | No Comments

Sepatutnya semalam mat dah publish n3 "marble cheese brownies" ni, tapi kesibukkan melanda dengan kehadiran tetamu silih berganti...Ada 3 trip tetamu datang ...

[Read More]

Keputusan Permohonan Kemasukan Kolej ... - eputra.com

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2017 | 290 Views | No Comments

Semakan keputusan permohonan kemasukan ke Kolej Vokasional dan Sekolah Menengah Teknik Tingkatan 4 2013

[Read More]

KAPAL PENGANGKUT PESAWAT PERTAMA MALAYSIA DAN ORANG ISLAM ...

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2017 | 290 Views | No Comments

nota penulis : maaf kerana lewat update blog ini disebabkan kesibukan tugas, lagi pun negeri sembilan selalu banjir.caption gambar : gambar teratas (lpd 071

[Read More]

Lelaki Itu Bekas Teman Lelaki Saya – Hanis Zalikha

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2017 | 290 Views | No Comments

Baru-baru ini, sebuah suratkhabar telah pun memaparkan beberapa keping gambar Hanis Zalikha dan seorang lelaki. Gambar-gambar tersebut bukannya daripada akaun

[Read More]

Pengalaman bercuti ke Sydney, Australia - Day 0 | ! nama ...

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2017 | 290 Views | No Comments

flight kitorang ke sydney adalah pada 26.4.2013, pukul 11.40 malam. kalau naik airasia, flight ke sydney memang satu trip je setiap hari. hanya pukul 11.40 malam. dan ...

[Read More]

KESIHATAN DAN PENYAKIT - KOLEKSI BERITA DAN VIDEO PARTI PAS

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2017 | 290 Views | No Comments

pas cawangan taman sri raya, cheras. koleksi berita dan video politik daripada sumber berita utama : 1. harakahdaily.net 2. detikdaily.net 3.

[Read More]

Anonymous ‘Hacktivists’ Just Smacked The Taste Out Of ISIS ...

Cat: Gambar-Lucah | By: on 16th January 2017 | 290 Views | No Comments

Anonymous just destroyed months of recruiting work for the terrorist network known as ISIS.

[Read More]